lost sound

Kommentare

6 Kommentare

  • Avatar
    chkirsch

    Could you please check if there is any driver update for your soundcard? If so, please install it.

    Also, please check that after reboot that your physical sound output is selected as default sound output device. In case another sound device is chosen, changing loudness level would not effect on your physical sound card.

    0
    Aktionen für Kommentare Permalink
  • Avatar
    knelson

    ok think i already had the latest drivers but downloaded and installed anyways, was from 2014, after that I reinstalled Audials One, and it worked fine until i rebooted. on boot up the windows chime started then was cut off half way, check the volume control and found it set at minimum and I'm not able to change it. verified my output device and its set correctly.  

    0
    Aktionen für Kommentare Permalink
  • Avatar
    Mirela Radu

    Hello knelson! We have created a support ticket from your community post. You will be contacted by our support team via e-mail.

     

    1
    Aktionen für Kommentare Permalink
  • Avatar
    knelson

    after uninstalling and rebooting volume control works properly again. clearly something is conflicting. I just don't know what.

    0
    Aktionen für Kommentare Permalink
  • Avatar
    knelson

    ok thanks

    0
    Aktionen für Kommentare Permalink
  • Avatar
    knelson

    ok just in case someone else has this problem, it seems the solution was to install as administrator. to be clear, instead of just double clicking the install file, right click on it and select the "run as administrator" option. looks like if you don't the drivers don't install properly. 

     

    1
    Aktionen für Kommentare Permalink

Bitte melden Sie sich an, um einen Kommentar zu hinterlassen.